MedTouch opremio terapijski blok u Zavodu “Dr Miroslav Zotović”

Novi smještajni kompleks sa terapijskim centrom Zavoda za fizikalnu medicinu “Dr Miroslav Zotović” u Slatini

Dvije godine od početka gradnje, 8. januara ove godine svečano je otvoren novi smještajni kompleks sa najsavremenijim terapijskim centrom u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović” u Slatini kod Banjaluke.

Uz zahvalnost Zavodu na ukazanom povjerenju i uspješnoj poslovnoj saradnji MedTouch d.o.o. je opremio kompletan terapijski blok za fizikalnu i radnu terapiju. Danas ove moderne sale za terapiju upotpunjuju vrhunski brendovi proizvođača terapijskog namještaja, aparata za fizikalnu terapiju, elektroterapiju, trakciju, aparata za pasivnu mobilizaciju, opreme za aktivni trening u teretanama, opreme za radnu terapiju, kao i kompletan potrošni materijal za fizikanu i radnu terapiju.

Terapijski kreveti u fizikalnoj medicini, aparati za elektroterapiju i oprema za aktivno vježbanje u teretanama porijeklo su renomiranog evropskog proizvođača Enraf Nonius iz Holandije. Nabavka, kao i instalacija ove opreme, obavljena je u saradnji sa firmom Nedax d.o.o. Sarajevo, sa kojima već dugi niz godina imamo vrlo kvalitetnu i uspješnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

  • CPM ili aparati za pasivnu mobilizaciju proizvod su kompanije Rimec iz Italije, čiji smo generalni zastupnici za Bosansko – Hercegovačko tržište.
  • Oprema za aktivni trening u teretanama kao što su profesionalne pokretne trake za trčanje, stacionarni bicikli i trenažeri su porijeklom proizvođača Kettler iz Njemačke.
  • Masažni i pregledni kreveti i oprema za radnu terapiju dolaze iz firme Chinsport, Italija, čije proizvode kao ekskluzni distributeri već dugi niz godina isporučujemo na BiH tržištu.
  • Sav potrošni materijal za radnu i fizikalnu terapiju, proizvodi su kompanija MVS, Thera Band i Chinesport.

Pozivamo Vas da posjetite našu firmu kao i kompleks Zavoda u Slatini.

Za sva pitanja, savjete kao i ostalu stručnu pomoć, stojimo Vam na raspolaganju.

MedTouch d.o.o.